354 - INTE LAGOM kaffeblandning

I lager.

135 SEK


Kaffeblandning med förmån till Gula Bandet

Hemvärnet består av 23 000 helt ovanliga människor som försvarar Sverige efter jobbet: Hemvärnssoldater har civila arbeten som de lämnar någon eller några veckor per år för att vara en viktig del av Sverigesförsvar. De ingår i Försvarsmakten och är redo att försvara Sverige med kort varsel och lång uthållighet. Det tackar vi för!

354:e underrättelsekompaniet har nu - tillsammans med oss på rosteriet - tagit fram ett kaffe för egetbruk där överskottet på försäjlningen går till Sverigesveteraner.
För varje påse som säljs skänker vi 35 kr till Gula Bandet. 
Tack för ditt stöd!
www.gulabandet.se

Kaffet är en mörk rostad blandning som har mindre syra: smaken är intensiv och fyllig med tydliga rostaromer. Kaffebönorna kommer från Colombia, Brasilien och Indien och de är en blandning av Arabica- och Robustabönor. Stark och smakrik! 


Tips: är du från Växjö och vill beställa detta kaffe, beställ kaffet för leverans på REKO-utlämningen. Varje udda vecka på onsdagar kl 18 på Spetsamossen parkering. Gruppen hittar du på Facebook: REKO Växjö


Beställningar som görs fram till kl. 14.00 på tisdagar skickas på onsdagar.

Fraktpriser inom Sverige:
För beställningar på upp till499 kronor: 59 kronor
För beställningar från 500 kronor: frifrakt!

Vi skickar med DHL Service Point i Sverige. Du meddelas pere-post när paketet finnsatt hämta på ditt närmasteupphämtningsställe. För närvarande levererar vi till vissaEU-länder (Finland, Danmark, Tyskland och Nederländerna).Fraktkostnad 250 kronor. Om du vill beställa från ett annat landkan du kontakta oss via e-post: [email protected]