"Karl-Oskar" | kaffeblandning

I lager.

110 SEKKarl-Oskar*  är en kaffeblandning med 100 % arabicabönor. Bönorna kommer ursprungligen från två specialkaffe-odlingar, en i Colombia och en i Brasilien. De rostas  på ett traditionsenligt sätt, så att bönorna får en mörkare nyans och att toner av nötter, honung, mogna plommon och vanilj växer fram.

Det här kaffet tillägnas Småland och vi är väldigt stolta över att den lokala konstnären Åsa Halin designat en helt unik etikett – stort tack Åsa!
www.asahalin.se

*Namnet kommer från Vilhelm Mobergs roman ”Utvandrarna”, från år 1949. I romanen får man läsa om Karl-Oskar och Kristina Nilsson, deras tre barn, och elva andra personer – en grupp beslutsamma svenskar som alla flyr från fattigdom och svält i Småland på 1850-talet.


Beställningar som görs fram till kl. 14.00 på tisdagar skickas på onsdagar.

Fraktpriser inom Sverige:
För beställningar på upp till 499 kronor: 59 kronor
För beställningar från 500 kronor: fri frakt!

Vi skickar med DHL Service Point i Sverige. Du meddelas per e-post när  paketet finnsatt hämta på ditt närmaste upphämtningsställe. För närvarande levererar vi till vissa EU-länder (Finland, Danmark, Tyskland  och Nederländerna). Fraktkostnad 250 kronor. Om du vill beställa från ett annat land kan du kontakta oss via e-post: [email protected]