"Sweden Stands with Ukraine"-kaffe

I lager.

135 SEK


Kaffeblandning med förmån till "Sweden stands with Ukraine"

Aldrig hade vi trott att kriget i Ukraina skulle pågå så länge och att vi skulle göra en andra upplaga....

En av våra kära stamkunder från Växjö - Alexander - kom på idén till detta välgörenhetskaffe! Vi stöttar honom gärna i detta. 

Alexander och TADAH kafferosteri har tillsammans tagit fram detta kaffe för att stötta Ukraina i sin kamp. Vi har valt att ge överskottet på försäljningen till "Sweden Stands with Ukraine" https://www.supportukraine.se 


För varje påse du köper donerar vi 35 kronor till gruppen.

De som är bakom "Sweden Stands with Ukraine" är Älmhults bor som kommer från Ukraina. Donationer sker för riktade akutinsatser genom ”Sweden Stands With Ukraine”:

”Sweden Stands With Ukraine” (se Facebook-grupp) 

Kaffet är en mörk rostad blandning som har mindre syra: smaken är intensiv och fyllig med tydliga rostaromer, nötig och chokladig. Kaffebönorna kommer från Colombia, Brasilien och Indien och de är en blandning av Arabica- och Robustabönor. Stark och smakrik! Beställningar som görs fram till kl. 14.00 på tisdagar skickas på onsdagar.

Fraktpriser inom Sverige:
För beställningar på upp till 499 kronor: 59 kronor
För beställningar från 500 kronor: fri frakt!

Vi skickar med DHL Service Point i Sverige. Du meddelas per e-post när paketet finnsatt hämta på ditt närmaste upphämtningsställe. För närvarande levererar vi till vissa EU-länder (Finland, Danmark, Tyskland och Nederländerna). Fraktkostnad 250 kronor. Om du vill beställa från ett annat land kan du kontakta oss via e-post: [email protected]