"MIRROR FACTORY" | kaffeblandning

90 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

✓ Frakt 59kr - Gratis över 499kr ✓ Leveranstid 3-5 dagar

Vårt senaste projekt-specialkaffe! TADAH!

Magnus, initiativtagaren till ”THE MIRROR FACTORY”  i Fröseke bad oss skapa en specialkaffeblandning som speglade hans idéer om den fantastiska kopplingen mellan musik och kaffe.

Vi tog fram den här utsökta och välbalanserade specialkaffeblandningen som har en mycket söt smak av kola och mogen frukt, och som avslutas med en härlig eftersmak av choklad. En delikat blandning av exklusiva arabicabönor från Mexiko och Brasilien.

The Mirror Factory är faktiskt en drömfabrik som producerar ljud från våra enorma inre världar. Den gamla tegelbyggnaden i Fröseke var en glasfabrik för flera årtionden sedan och har nu rustats upp till musikverkstad. Skivmärket The Mirror Factory fokuserar på instrumental musik med drömska och psykedeliska vibbar. 

Vill du veta mer om THE MIRROR FACTORY? Då kan du läsa mer här:

Facebook: www.facebook.com/themirrorfactoryrecords

Instagram:  www.instagram.com/the_mirror_factory/


Beställningar som görs fram till kl. 14.00 på tisdagar skickas på onsdagar.

Fraktpriser inom Sverige:
För beställningar på upp till 499 kronor: 59 kronor
För beställningar från 500 kronor: fri frakt!

Vi  skickar med DHL Service Point i Sverige. Du meddelas per e-post när  paketet finnsatt hämta på ditt närmaste upphämtningsställe. För  närvarande levererar vi till vissa EU-länder (Finland, Danmark, Tyskland  och Nederländerna). Fraktkostnad 250 kronor. Om du vill beställa från  ett annat land kan du kontakta oss via e-post: [email protected]