HARIO Skerton PLUS – manuell kaffekvarn

439 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

✓ Frakt 59kr - Gratis över 499kr ✓ Leveranstid 3-5 dagar

Det är en helt unik känsla att mala sina egna kaffebönor. Med den förbättrade kaffekvarnen Hario Skerton Plus kan du vakna på morgonen och känna doften av nymalda kaffebönor – som malts av dig och ingen annan!

Konsistensen på det malda kaffet och den robusta känslan är bara några saker som har gjort den här manuella kaffekvarnen, Hario Skerton, till en favorit bland baristas och kaffeälskare världen över. Du kan beställa den omtyckta Hario-kvarnen redan idag och på ett enkelt sätt förgylla dina mornar med utsökt, nymalt kaffe.

Kaffekvarnen Hario Skerton Plus har keramiska malverk och när man inte hettar upp kaffebönorna garanteras att det malda kaffet inte förlorar några oljor eller smaker under malningsprocessen.

Malningen kan ta några minuter så det kan vara en bra idé att koka upp vattnet redan innan du börjar mala kaffebönorna. Med den här tysta handkvarnen, Hario Skerton PLUS, kan du mala kaffet i lugn och ro medan resten av familjen sover vidare på morgonen.


HarioSkerton Plus inkluderar:

  • justerbar malningsgrad för exakt finfördelning

  • keramisk kvarn

  • stabiliseringsplattatill kvarn

  • skål i glas, 100 g kapacitet.

Den kan dessutom köras i diskmaskin.


Det är viktigt att grunderna blir rätt utförda om du vill brygga ett riktigt välsmakande kaffe. Om du köper Hario Skerton Plus kan du njuta av att mala dina kaffebönor och få en härlig morgon rutin – varje dag.


Beställningar som görs fram till kl. 14.00 på tisdagar skickas på onsdagar.

Fraktpriser inom Sverige:
För beställningar på upp till 499 kronor: 59 kronor
För beställningar från 500 kronor: fri frakt!

Vi skickar med DHL Service Point i Sverige. Du meddelas per e-post när paketet finnsatt hämta på ditt närmaste upphämtningsställe. För närvarande levererar vi till vissa EU-länder (Finland, Danmark,  Tyskland  och Nederländerna). Fraktkostnad 250 kronor. Om du vill  beställa från ett annat land kan du kontakta oss via e-post: [email protected]