Weducer – take away-mugg av kaffesump

I lager.

159 SEK

✓ Frakt 59kr - Gratis över 499kr ✓ Leveranstid 3-5 dagar


Weducer Take Away-mugg är tillverkad av återvunnen kaffesump från lokala caféer i Berlin och är en perfekt följeslagare för den medvetna, designintresserade kaffeälskaren. Med den här koppen kan du njuta av ditt kaffe på ett trevligt och hållbart sätt.

Vi erbjuder dessa Take-Away-muggar eftersom de är tillverkade av återvunnen kaffesump och andra förnybara resurser. Tack vare sina unika egenskaper är Weducers Take Away-muggar exceptionellt hållbara och robusta, men fortfarande väldigt lätta att hålla i handen. Den marmorerade ytan liknar trä, samtidigt som den milda kaffearomen kompletterar designen.


Detaljer:
– Kapacitet 300ml
– Kan diskas i diskmaskin
– Lätt vikt
– Klarar fall från fallhöjder upp till 1,5m
– Högisoleringsegenskaper
– Lätt kaffelukt av materialet
– Slitstark yta och enkelt skruvlock
– Fri från mjukgörare / BPA
– Resursbesparande / Inget behov av petroleumsbaserade ämnen
– Gjord för vardaglig kaffenjutning på språng
– Varje kopp är unik
– CO2-neutral / biologiskt nedbrytbart
– Mått: 9 cm bred x 14cm hög, vikt: 160g

Förpackning:
– Varje take away-mugg kommer förpackad i en liten kartong låda
– Passar bra som present

Om Kaffee Form
Designad och tillverkad av produktdesignern Julian Lechner på Kaffee Form: Julian Lechner är en Berlin-baserad produktdesigner med mål att  hitta ett nytt användningsområde för kaffesump. Idag driver han företaget Kaffee Form och har hittat ett sätt att göra kaffekoppar av  kaffesump som han hämtar från lokala kaféer i Berlin. Målet är att göra  kaffedrickandet mer hållbart och att bidra till den cirkualära ekonomin.Beställningar som görs fram till kl. 14.00 på tisdagar skickas på onsdagar.

Fraktpriser inom Sverige:
För beställningar på upp till 499 kronor: 59 kronor
För beställningar från 500 kronor: fri frakt!

Vi skickar med DHL Service Point i Sverige. Du meddelas per e-post när paketet finnsatt hämta på ditt närmaste upphämtningsställe. För närvarande levererar vi till vissa EU-länder (Finland, Danmark, Tyskland och Nederländerna). Fraktkostnad 250 kronor. Om du vill beställa från ett annat land kan du kontakta oss via e-post: [email protected]