"Kaffedesign" - Projektkaffen

Om du är intresserad av att ha ditt eget skräddarsydda kaffe, kontakta oss! Vi brinner för kaffeprojekt och kan rosta individuellt utvalda och även små mängder av ett eget kaffe åt dig. Tillsammans med ditt eget märke har du den perfekta presenten till dina anställda, kunder, gäster, fans eller bara till dig själv! Här kan du se ett urval av våra tidigare projekt:


The barking dog pie wagon.

En skräddarsydd kaffeblandning med bönor från Columbia, Indien och Brasilien för en foodtruck i Höör, Skåne. Wakes you up!


Leif handlare.

Skånerost! Mycket mörk rostat kaffeblandning! 

En skräddarsydd kaffeblandning med bönor från Columbia och Brasilien för en liten lanthandel i Skåne!


The Mirror Factory.

Välbalanserat kaffe med mycket sötma av kola och mogna frukter, kompletterat med en fin chokladeftersmak. En läcker blandning av mexikanska och brasilianska arabica-kaffebönor.


Vidinge Gård.

Frukostkaffe till "Vidinge Gård: Pensionat - Fiskecenter - Restaurang - Pub - Kursgård" i Älghult


Uppvidinge Kaffe.

Ett kaffe tillägnad vår region och sin 50års-jubileum. Extra fylligt kaffe med riktigt härlig arom. Bönorna kommer från Mexiko och Brasilien och kaffet smakar typiskt sydamerikanskt: sött, nöttigt och som kakao. För varje påse som köpts donerar vi 10 kr till "Majblomman".


Galaxy Blend.

Det fantastiska nya alternativet Rockband från Tyskland "Starlight Monkeys" ville ha sitt eget kaffemärke. Espressoblandningen för alla rockälskare där ute!
Ursprung: Brasilien och Indien
Smak: mandel, choklad, honung och apelsin
Känsla: Retro men ändå fräsch och innovativ


Kernkrach Records.

En skivbutik som vi känner den från förr: topputbud, kompetens och kärlek till musik ♥ Kom förbi, skivbutiken Kernkrach är alltid värd ett besök! Köp av begagnade skivor och musikkassetter - i hela Tyskland! (Münster, Tyskland)

Nu med eget kaffe!


Om du är intresserad av att ha ditt eget kaffe, kontakta oss!