The Cloth filter No 4 - återanvändbara kaffefilter i tyg

I lager.

105 SEK

✓ Frakt 59kr - Gratis över 499kr ✓ Leveranstid 3-5 dagar

Tillverkat av en blandning av organisk bomull och hampa, ger detta tyg No.4-filter dig det bästa av två världar mellan metall- och pappersfilter. Om du släpper igenom mer oljor än papper, men håller tillbaka alla fina partiklar som metallfilter släpper igenom, får du en sötare, fylligare kopp, men utan något av silt. Tillverkade med franska sömmar och en bias bindning, dessa filter är byggda för att hålla, och om de tas om hand kommer de att ge dig hundratals läckra koppar kaffe.


Användning: Placera filtret i din bryggare och fyll på med  malet kaffe. Låt vattnet rinna igenom. Töm sumpen i komposten och skölj  av filtret. Häng för att torka.

Skötsel: Koka dina filter innan användning, ca 10 min. Med 4-6 veckor mellanrum bör du koka dina filter för att avlägsna rester av kaffe och fett.


Beställningar som görs fram till kl. 14.00 på tisdagar skickas på onsdagar.

Fraktpriser inom Sverige:
För beställningar på upp till 499 kronor: 59 kronor
För beställningar från 500 kronor: fri frakt!

Vi skickar med DHL Service Point i Sverige. Du meddelas per e-post när   paketet finnsatt hämta på ditt närmaste upphämtningsställe. För närvarande levererar vi till vissa EU-länder (Finland, Danmark, Tyskland och Nederländerna). Fraktkostnad 250 kronor. Om du vill beställa från ett annat land kan du kontakta oss via e-post: [email protected]